Med en topphängda skjutdörrar kan du spara plats i ett rum genom att maximera golvytan. Att en skjutdörr är topphängd innebär att dörren hänger från taket utan någon golvskena. Detta får rummet att se mer öppet ut eftersom du har ett litet mellanrum mellan golvet och dörren. När du hänger en skjutdörr från taket så maximerar du ytan. Eftersom du både får ett mellanrum mellan golv och dörr, samt att dörren inte svänger utåt när den står öppen. 

Med hjälp av topphängda skjutdörrar kan du både optimera ytan i ett mindre rum. Och även få ett större rum att se mer öppet ut. 

Du kan även använda en topphängda skjutdörrar för att dela av ett rum. Våra dörrar levereras ofärgade och du får därför möjligheten att välja den exakta kulörten för just ditt hem.

Med en topphängda skjutdörrar blir rummet större

Topphängda skjutdörrar fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som rumsavskiljare. Du kan även använda skjutdörrar när det gäller skåp och garderober. 

Vi har specialiserat oss på skjutdörrar och topphängda skjutdörrar sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. 

Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till skjutdörrar är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer. Du kan avskilja kök och vardagsrum med en stor skjutdörr, du kan bygga garderober eller kanske dölja din tv bakom en skjutdörr. Möjligheterna är oändliga, och därför har vi på the barnyard många olika lösningar som kommer att passa just ditt hem. Topphängda skjutdörrar.

-50%
Video
Det ursprungliga priset var: 980.00 kr.Det nuvarande priset är: 490.00 kr.
-52%
Video
-31%
-42%

Några fler länkar som kan intressera