Om oss

The Barnyard är ett näthandelskoncept med lager och showroom i Upplands Väsby. 

2016 startade vi The Barnyard med målet att kunna erbjuda inredningsintresserade kunder en unik möjlighet att sätta sin egen prägel på hemmet med hjälp av våra produkter. Innan uppstarten gjorde vi en noggrann research kring utbudet i Sverige och kom fram till att utbudet av utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar i ladugårdsmodeller var närmast obefintligt. Sedan vår uppstart har det, förståeligt nog, tillkommit fler företag med försäljning av snarlika produkter. Att kundernas valmöjligheter blivit fler tycker vi bara gynnar marknaden.

Detta har dock fått oss att vilja höja ribban. Vi har därför valt att fokusera ännu mer på att säkerställa att just våra produkter håller världsklass när det gäller kvalitet, säkerhet och funktionalitet. Vi kan idag stoltsera med att vi innehar nordens bredaste sortiment av industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. Alla våra varor produceras på beställning i Kina, vilket vi är mycket stolta över. Kina är det land som är absolut världsledande när det gäller produktion av utanpåliggande skjutdörrskenor och skjutdörrsbeslag. Våra skjutdörrar tillverkas i massivt granträ från Nya Zeeland. Produkterna är omåttligt populära i bland annat USA och Australien där de större företagen, även dom, importerar sina varor från samma fabrik och leverantör som oss.

Vi inspireras av att se våra kunder skapa helt nya hem & rum med hjälp av våra produkter och drivs av eran ovärderliga feedback. Tack för att vi får möjligheten att vara en del av era Gördetsjälv projekt runt om i landet.

Meet The Team

bg_image

Eliya Lundin
Grundare

Jag heter Eliya Lundin och är grundare av The Barnyard. Är oerhört stolt över att få vara en del av processen i att hjälpa er skapa ert unika hem och hoppas kunna få fortsätta följa era inredningsprojekt under många år framöver

bg_image


Butikschef

Butiksansvarig

Våra Grundvärderingar