Skjutdörrsbeslag

Våra skjutdörrsbeslag är enkla och stilrena, och vårt mål är att beslagen ska fungera i alla rum. Vi har även satsat på att de ska passa i stort sett alla dörrmodeller, från den gamla ladugårdsdörren till din hemmagjorda dörr. Våra Skjutdörrsbeslag klarar av tunga dörrar utan att de tar skada. Vi arbetar med kvalitet som håller livet ut. 

Skjutdörrar fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som avskiljer till olika rum, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. Skjutdörrsbeslag kan hjälpa dig att maximera ytan i ett mindre rum. och om du istället har större ytor så kommer skjutdörren att hjälpa dig med att bibehålla känslan av en öppen planlösning.

Vilka skjutdörrsbeslag bör du använda?

Om du ska ha en skjutdörr i hallen så kan det vara bättre med en mer robust dörr för att minimera slitage, medan du med fördel väljer en tunnare dörr om du ska använda de till garderobsutrymmen. Du kan även bygga en hel garderob med hjälp av endast skjutdörrsbeslag och skjutdörrar, och på så vis inte vara beroende av en befintlig öppning. Med hjälp av skjutdörrsbeslag och skjutdörrar finns det oändligt med möjligheter, och det är bara fantasin som sätter gränser. Vi på the Barnyard kan erbjuda dig allt du behöver för att ge din bostad en total makeover.

Vi har specialiserat oss på skjutdörrsbeslag och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. 

Skjutdörrsbeslag av högsta kvalitet

Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till skjutdörrar är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer.

 

Några fler länkar som kan intressera