Skjutdörr utanpåliggande? Om du vill ha en skjutdörr utanpåliggande på en bärande vägg så kan du välja en skjutdörr utanpåliggande. Denna typ av skjutdörr monteras enkelt fast utanpå väggen med hjälp av skenor. Som med andra skjutdörrar så bidrar en skjutdörr till större golvyta. 

Skjutdörr utanpåliggande kan hjälpa dig att maximera ytan i ett mindre rum. och om du istället har större ytor så kommer skjutdörren att hjälpa dig med att bibehålla känslan av en öppen planlösning. Du kan även använda skjutdörr utanpåliggande för att dela av ett rum. Vi har olika typer av dörrar eftersom det kan vara bra att anpassa dörren efter användning.

Välj rätt typ av skjutdörr utanpåliggande

Om du ska ha en skjutdörr utanpåliggande i hallen så kan det vara bättre med en mer robust dörr för att minimera slitage, medan du med fördel väljer en tunnare dörr om du ska använda de till garderobsutrymmen. Du kan även bygga en hel garderob med hjälp av endast skjutdörrar, och på så vis inte vara beroende av en befintlig öppning. Med hjälp av skjutdörr utanpåliggande finns det oändligt med möjligheter, och det är bara fantasin som sätter gränser. Vi på the Barnyard kan erbjuda dig allt du behöver för att ge din bostad en total makeover.

Vi har specialiserat oss på skjutdörrar och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. 

Med en skjutdörr som är utanpåliggande får du en unik stil

Skjutdörr utanpåliggande, målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till skjutdörr utanpåliggande är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer.

Väljs skenor som håller livet ut för att slippa behöva byta. Skjutdörrskenor monteras mellan två skenor i ett skjutdörrssystem för att få en utanpåliggande skjutdörr. 

Några fler länkar som kan intressera