Skjutdörr skena

Letar du efter en skjutdörr skena? Vår skjutdörr skena är enkel och stilren, och vårt mål är att skenorna ska fungera i alla rum. Vi har även satsat på att de ska passa i stort sett alla dörrmodeller. Vi vill att de ska passa allt från den gamla ladugårdsdörren till din hemmagjorda dörr. Skjutdörr skena klarar av tunga dörrar utan att de tar skada eftersom vi arbetar med kvalitet som ska hålla livet ut.

Vi anser att kvalitet är minst lika viktigt som design. Skjutdörrar fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som avskiljer till olika rum, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. Komplettera med en skjutdörr skena. Under de senaste åren har skjutdörrar blivit otroligt populärt eftersom allt fler har uppmärksammat fördelarna. På grund av att du slipper kompromissa med inredningen så är det en bra lösning för alla olika planlösningar. Det finns även så många möjligheter att dela upp din boyta exakt hur du vill. Väggar behöver inte vara flyttbara och med hjälp av skjutdörrar kan du dela av ett rum mer temporärt. Hos oss kan du köpa dörrarna ofärgade och därför välja din exakta kulört själv, för att dörren helt och hållet ska matcha din stil och din bostad. 

Skjutdörr skena 

Förr trodde de flesta att skjutdörrar är begränsade till garderober eller skåp. Nu vet vi att det egentligen inte finns några begränsningar när det gäller skjutdörrar. Med hjälp av skjutdörrar blir det lättare att möblera, och det ger rummet ett större djup. Du slipper även smällar i dörrar och minimerar risken för fingrar som kläms.

Vi har specialiserat oss på skjutdörr skena, skjutdörrar och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. 

Bestäm din stil med en riktigt snygg skjutdörr skena

Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till skjutdörrar är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer.

Välj skjutdörr skena som håller livet ut för att slippa behöva byta. Skjutdörrskenor monteras mellan två skenor i ett skjutdörrssystem.

Några fler länkar som kan intressera