Skjutdörr ladugård

En skjutdörr ladugård inspirerad av ladugård kan ge dig den perfekta inredningsdesignen för en mysig och hemtrevlig känsla. Denna lantliga stil gör både din bostad hemtrevlig och modern, och det finns inga begränsningar när det gäller plats för skjutdörr ladugård. 

Skjutdörrar ladugård fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som avskiljer till olika rum, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. Vi har specialiserat oss på skjutdörrar och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. 

En snygg skjutdörr ladugård maximerar din boyta

Skjutdörr ladugård kan hjälpa dig att maximera ytan i ett mindre rum. och om du istället har större ytor så kommer skjutdörren att hjälpa dig med att bibehålla känslan av en öppen planlösning. Du kan även använda en skjutdörr ladugård för att dela av ett rum. Vi har olika typer av dörrar eftersom det kan vara bra att anpassa dörren efter användning. Om du ska ha en skjutdörr ladugård i hallen så kan det vara bättre med en mer robust dörr för att minimera slitage, medan du med fördel väljer en tunnare dörr om du ska använda de till garderobsutrymmen.

Du kan även bygga en hel garderob med hjälp av endast skjutdörrar, och på så vis inte vara beroende av en befintlig öppning. Med hjälp av skjutdörrar finns det oändligt med möjligheter, och det är bara fantasin som sätter gränser. Vi på the Barnyard kan erbjuda dig allt du behöver för att ge din bostad en total makeover.

Få din skjutdörr ladugård i din personliga stil

Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till skjutdörrar är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck.

Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer. Du kan avskilja kök och vardagsrum med en stor skjutdörr, du kan bygga garderober eller kanske dölja din tv bakom en skjutdörr. Möjligheterna är oändliga, och därför har vi på the barnyard många olika lösningar som kommer att passa just ditt hem.

Några fler länkar som kan intressera