Skenor och hjul till skjutdörrar

Vår skenor och hjul till skjutdörrar är enkla och stilrena. Vårt mål är att våra skenor och hjul till skjutdörrar ska fungera i alla rum och på alla dörrmodeller. De ska passa allt från den gamla ladugårdsdörren till din hemmagjorda dörr. Våra skenor och hjul till skjutdörrar klarar av tunga dörrar utan att de tar skada eftersom vi arbetar med kvalitet som ska hålla livet ut eftersom kvalitet är minst lika viktigt som design.

Skjutdörrar fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som avskiljer till olika rum, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. Skjutdörrar blivit otroligt populärt eftersom fler har uppmärksammat fördelarna med dem.

Eftersom att du slipper kompromissa med inredningen så är det en bra lösning för alla olika planlösningar. Det finns även så många möjligheter att dela upp din yta efter hur du vill ha det. Väggar kan nu vara flyttbara, och med hjälp av skjutdörrar kan du dela av ett rum mer temporärt. Hos oss kan du köpa dörrarna ofärgade och därför välja din exakta kulört själv, för att dörren helt och hållet ska matcha din stil och din bostad. Komplettera sedan med skenor och hjul till skjutdörrar.

Skenor och hjul till skjutdörrar i retrostil

Vi har specialiserat oss på skjutdörrar och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. Förr trodde de flesta att skjutdörrar är begränsade till garderober eller skåp. Nu vet vi att det egentligen inte finns några begränsningar när det gäller skjutdörrar.

Med hjälp av skjutdörrar blir det lättare att möblera, och det ger rummet ett större djup. Du slipper även smällar i dörrar och minimerar risken för fingrar som kläms. Du kan även bygga en hel garderob med hjälp av endast skjutdörrar, och på så vis inte vara beroende av en befintlig öppning. Med hjälp av skjutdörrar finns det oändligt med möjligheter, och det är bara fantasin som sätter gränser. Vi på the Barnyard kan erbjuda dig allt du behöver för att ge din bostad en total makeover.

Dina skenor och hjul till skjutdörrar kan göra mycket för din hem

Möjligheterna är oändliga, och därför har vi på the Barnyard många olika lösningar som kommer att passa just ditt hem. Våra dörrar levereras ofärgade och du får därför möjligheten att välja den exakta kulörten för just ditt hem. Du kan på så sätt också välja att mönstra eller ha flera säger på din dörr. Bara fantasin sätter gränser. Eftersom det är ditt hem så ska du kunna bestämma helt och håller hur det ska se ut.

Några fler länkar som kan intressera