Med sekelskifte dörrar kan du spara plats i ett rum genom att maximera golvytan. Sekelskifte dörrar fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som rumsavskiljare, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till sekelskifte dörrar är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer.

Sekelskifte dörrar i ladugårdsstil

Vi har specialiserat oss på sekelskifte dörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och sekelskifte dörrar. Du kan även använda sekelskifte dörrar för att dela av ett rum.

Sekelskifte dörrar fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som rumsavskiljare. Du kan även använda sekelskifte dörrar när det gäller skåp och garderober.

Designen ditt hem med sekelskifte dörrar

Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till sekelskifte dörrar är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer. Du kan avskilja kök och vardagsrum med en stor skjutdörr, du kan bygga garderober eller kanske dölja din tv bakom en skjutdörr. Möjligheterna är oändliga, och därför har vi på the Barnyard många olika lösningar som kommer att passa just ditt hem. Våra dörrar skickas ofärgade så du får helt fria händer att välja precis rätt färg för ditt hem. 

 

Några fler länkar som kan intressera