Lantlig skjutdörr

Våra skenor till lantlig skjutdörr är enkla och stilrena, och vårt mål är att våra skenor till lantlig skjutdörr ska fungera i alla rum. Vi har även satsat på att de ska passa i stort sett alla dörrmodeller. vi vill att de ska passa allt från den gamla ladugårdsdörren till din hemmagjorda dörr. Våra skenor till lantlig skjutdörr klarar av tunga dörrar utan att de tar skada eftersom vi arbetar med kvalitet som ska hålla livet ut.

Skenor till lantlig skjutdörr av bra kvalitet

Vi anser att kvalitet är minst lika viktigt som design. Skenor till lantlig skjutdörr fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som avskiljer till olika rum, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. Under de senaste åren har skenor till lantlig skjutdörr blivit otroligt populärt eftersom allt fler har uppmärksammat fördelarna. På grund av att du slipper kompromissa med inredningen så är det en bra lösning för alla olika planlösningar. Det finns även så många möjligheter att dela upp din boyta exakt hur du vill. Väggar behöver inte vara oflyttbara och med hjälp av skjutdörrar kan du dela av ett rum mer temporärt. Hos oss kan du köpa dörrarna ofärgade och därför välja din exakta kulört själv, för att dörren helt och hållet ska matcha din stil och din bostad.

Välj skenor till din skjutdörr som passar dina behov

Förr trodde de flesta att skjutdörrar är begränsade till garderober eller skåp. Nu vet vi att det egentligen inte finns några begränsningar när det gäller skjutdörrar. Med hjälp av skjutdörrar blir det lättare att möblera, och det ger rummet ett större djup. Du slipper även smällar i dörrar och minimerar risken för fingrar som kläms.

Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket.

Välj skenor som håller livet ut för att slippa behöva byta. Skjutdörrskenor monteras mellan två skenor i ett skjutdörrssystem.

Några fler länkar som kan intressera