Hjul till skjutdörrar

Söker du hjul till skjutdörrar? Då har du kommit helt rätt! Vi på The Barnyard är specialister på skjutdörrar och alla dess tillbehör. Hos oss kan du räkna med bra kvalitet och snygg design. Våra hjul glider enkelt och har minimal risk för repor eller skador. 

Våra skjutdörrshjul är enkla och stilrena, och vårt mål är att hjulen ska passa i stort sett alla dörrmodeller, från den gamla ladugårdsdörren till din hemmagjorda dörr. Våra hjul till skjutdörrar klarar av tunga dörrar utan att de tar skada. Vi arbetar med kvalitet som håller livet ut. 

Välj rätt hjul till skjutdörrar

Hjul till skjutdörrar fungerar i alla rum och behöver inte bara användas till dörrar som avskiljer olika rum, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. 

Vi har specialiserat oss på hjul till skjutdörrar och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och skjutdörrar. Förr trodde de flesta att skjutdörrar är begränsade till garderober eller skåp. Nu vet vi att det egentligen inte finns några begränsningar när det gäller skjutdörrar. Med hjälp av hjul till skjutdörrar blir det lättare att möblera, och det ger rummet ett större djup. Du slipper även smällar i dörrar och minimerar risken för fingrar som kläms. Du kan även bygga en hel garderob med hjälp av endast skjutdörrar, och på så vis inte vara beroende av en befintlig öppning. Med hjälp av skjutdörrar finns det oändligt med möjligheter, och det är bara fantasin som sätter gränser. Vi på the Barnyard kan erbjuda dig allt du behöver för att ge din bostad en total makeover.

Oändliga möjligheter när det gäller hjul till skjutdörrar

Möjligheterna är oändliga, och därför har vi på the Barnyard många olika lösningar som kommer att passa just ditt hem. Våra dörrar levereras ofärgade och du får därför möjligheten att välja den exakta kulörten för just ditt hem. Du kan på så sätt också välja att mönstra eller ha flera säger på din dörr. Bara fantasin sätter gränser. Eftersom det är ditt hem så ska du kunna bestämma helt och håller hur det ska se ut.

 

Några fler länkar som kan intressera