Hängande skjutdörr

En hängande skjutdörr ger en rustik och hemtrevlig känsla. Vi har specialiserat oss på skjutdörrar och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit till hängande skjutdörr. Med hjälp av en hängande skjutdörr kan du både optimera ytan i ett mindre rum. Och även få ett större rum att se mer öppet ut. Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla.

Få en personlig känsla med hjälp av en hängande skjutdörr

Genom att skräddarsy en hel lösning så kommer hela din bostad ha en röd tråd som följer temat utan att du egentligen behöver fundera så mycket. Att byta till hängande skjutdörr är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha hängande skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer. Du kan avskilja kök och vardagsrum med en stor skjutdörr, du kan bygga garderober eller kanske dölja din tv bakom en hängande skjutdörr. Möjligheterna är oändliga, och därför har vi på the Barnyard många olika lösningar som kommer att passa just ditt hem.

Hängande skjutdörr med fokus på kvalitet

Målet är att du ska känna att ditt hem är din fristad. Vi har därför valt att arbeta med naturmaterial för att framhäva en rustik känsla. Att byta till hängande skjutdörr är både praktiskt och snyggt, och det ger ett mer städat och öppet intryck. Det finns inga begränsningar när du väljer vilka rum som ska ha hängande skjutdörr eftersom det kan funka i alla miljöer. Du kan avskilja kök och vardagsrum med en stor skjutdörr, du kan bygga garderober eller kanske dölja din tv bakom en skjutdörr. Möjligheterna är oändliga, och därför har vi på the Barnyard många olika lösningar som kommer att passa just ditt hem. Våra dörrar levereras omålade och du får därför möjligheten att välja den exakta kulören för just ditt hem.

Några fler länkar som kan intressera