Beslag till skjutdörr

Våra beslag till skjutdörr är stilrena, och målet är att beslagen ska fungera på alla dörrar. Våra beslag till skjutdörr klarar av tunga dörrar utan att de tar skada eftersom vi prioriterar kvalitet som håller livet ut.

Beslag till skjutdörr som håller livet ut

Beslag till skjutdörr fungerar i alla rum och behöver inte bara användas som avskiljer till olika rum, utan kan även användas när det gäller skåp och garderober. Beslag till skjutdörr kan hjälpa dig att maximera ytan i ett mindre rum. och om du istället har större ytor så kommer skjutdörren att hjälpa dig med att bibehålla känslan av en öppen planlösning. Om du ska ha en skjutdörr i hallen så kan det vara bättre med en mer robust dörr för att minimera slitage, medan du med fördel väljer en tunnare dörr om du ska använda de till garderobsutrymmen. Du kan även bygga en hel garderob med hjälp av endast skjutdörrar, och på så vis inte vara beroende av en befintlig öppning. Med hjälp av beslag till skjutdörr finns det oändligt med möjligheter, och det är bara fantasin som sätter gränser. Vi på the Barnyard kan erbjuda dig allt du behöver för att ge din bostad en total makeover.

Beslag till skjutdörr med retrostil

Vi har specialiserat oss på beslag till skjutdörr och skjutdörrar i ladugårdsstil sedan 2016, och har idag nordens bredaste sortiment när det gäller industriella utanpåliggande skjutdörrskit och beslag till skjutdörr.

Med hjälp av skjutdörrar blir det lättare att möblera, och det ger rummet ett större djup. Du slipper även smällar i dörrar och minimerar risken för fingrar som kläms. Du kan även bygga en hel garderob med hjälp av endast skjutdörrar, och på så vis inte vara beroende av en befintlig öppning. Med hjälp av skjutdörrar finns det oändligt med möjligheter, och det är bara fantasin som sätter gränser. Vi på the Barnyard kan erbjuda dig allt du behöver för att ge din bostad en total makeover.

Några fler länkar som kan intressera